O meni

 

Center M-Feniks je majhen prijazen kotiček, kjer boste našli podporo in pomoč, da naredite potrebne spremembe, ki si jih morda že dolgo želite, pa niste imeli moči in motivacije za to.

Kot že samo ime Feniks pove, je Feniks mistična ptica, ptica okrevanja, ki si vsakih 500 let zgradi gnezdo in se zažge. Iz njegovega pepela vzlet nov, pomlajen Feniks. Po nekaterih virih naj bi imel zdravilne solze in sposobnost zdraviti rane, ki so mu jih zadali sovražniki.


Tako kot Feniks, se lahko tudi vi ponovno rodite in vstanete iz svojega pepela in zaživite novo življenje polno radosti in dobrega počutja.


Center sem ustanovila Marjana Fras, učiteljica, izvajalka refleksoterapije, Tehnik čustvenega osvobajanja in Reiki terapij in moje poslanstvo je raziskovanje in razumevanje sebe in drugih.

Vse dejavnosti centra so usmerjene k enemu cilju : k ozaveščanju in razumevanju vzrokov za nastanek vaših težav, ki jih s skupnimi močmi odpravimo ali vsaj omilimo. Naše telo ima sposobnost samozdravljenja, mi mu moramo samo pomagati ustvariti primerne pogoje za to.
In v Centru M - Feniks boste našli prav to, kar potrebujete – pomoč in podporo na poti sprememb.

Dobrodošli vsi, ki si želite v svoje življenje privabiti dobro počutje, odpraviti bolečino ali bolezenske težave, neprijetne navade, stiske in strahove ter si želite izboljšati svoje odnose najprej s samim sabo in tudi z drugimi.

Na poti globokih sprememb vas podpiram in se z vami veselim vsakega uspeha!

Na voljo so vam:

  • 7 tedenski Program Z manj stresa do želene teže
  • Program Dovoli si spremembo
  • Refleksna masaža stopal
  • Metamorfna tehnika
  • Individualni in skupinski tretmaji tehnike čustvenega osvobajanja (EFT tehnika)
  • Kombinacija refleksoterapije in tapkanja (EFT tehnike)
  • Tretmaji Reiki terapij
  • Delavnice namenjene osebni rasti in samozdravljenju

Prisrčno vabljeni!

Za več informacij o programih in delavnicah pokličite 041 299 270!

O meni

Že od svojih najstniških let se nisem sprijaznila s stvarmi, ki mi ni niso bile všeč v mojem življenju in sem iskala možne rešitve. Tako sem po končanem študiju, moj osnovni poklic je namreč inženir elektrotehnike, odšla živet v Grčijo, kjer sem živela kar 28 let in sem se še dalje izobraževala, saj so mi bili vedno všeč jeziki. Na Inštitutu Goethe v Atenah sem opravila vse izpite iz nemškega jezika in začela s poučevanjem na privatnih šolah in s prevajanjem nemščine in grščine.

Prav poseben izziv so za mene bili medsebojni odnosi, saj sem bila precej občutljive narave. Veliko željo sem imela ustvariti ljubeče odnose v družini in s prijatelji, kar pa mi v dosti primerih ni uspevalo. Samo moja želja ni bila dovolj. Očitno sem nevede poustvarjala odnose, ki sem jih imela v družini z mojimi starši.  Nisem razumela, zakaj sem bila tako pogosto žalostna in sem se počutila, da nikamor ne spadam, nisem razumela zakaj vedno reagiram na enak način in kako najti pogum, da spremenim v mojem življenju to, kar mi ni všeč?
Življenje v tujini z možem, ki je bil zaradi svojega dela tudi več mesecev odsoten, imela pa sva tri otroke, ni bilo prav nič lahko, zato sem pri iskanju čustvene podpore spoznala EFT, ki mi je pomagal, da sem premagovala vsakodnevne izzive tako v družini kot tudi na moji poklicni poti. S pomočjo EFT metode sem našla pogum in motivacijo, da naredim potrebne spremembe.

Leta 2009 sem se vrnila v Slovenijo in sem se začela ukvarjati še z refleksoterapijo, Reiki terapijami in izvajam delavnice in individualna srečanja EFT tehnike. Refleksoterapijo vedno pogosteje kombiniram s tapkanjem, saj sem ugotovila, da lahko na tak način hitreje in bolj efektivno pomagam ljudem doseči olajšanje od bolečin in čustev, ki jih težijo. Osebno uporabljam  EFT vsak dan, takrat ko sem v stresu zaradi poslovnih obveznosti, ko sem utrujena, žalostna, jezna, imam tremo pred pomembnim razgovorom in posebno pri čiščenju lastnih omejujočih prepričanj, ki mi ne koristijo in me ovirajo pri doseganju željenih rezultatov.
V posebno veselje pa mi je, ko pomagam drugim z individualnim tapkanjem in delavnicami izvedbe EFT metode, saj je tapkanje zelo učinkovito in enostavno orodje samopomoči.

Pomagam otrokom in študentom, ki imajo težave v šoli in pri študiju, učiteljem, ki so preobremenjeni in v stresu, ljudem, ki imajo kronične bolečine in ne poznajo razloga njihovega nastanka, ženskam, ki si želijo narediti spremembe v njihovem življenju, pa za to nimajo poguma in moči…
Pri tapkanju dobimo jasnost in moč, da naredimo spremembe, ki so potrebne, da bi zaživeli bolj zadovoljno in polno  življenje.


»Edina stalnica v našem življenju je sprememba«

Dovoli si narediti spremembo v svojem življenju, ki si je do zdaj nisi upal/a ali pa nisi znal/a!

 Vse pravice pridržane M-FENIKS, Marjanca Fras s.p. | Izdelava spletnih strani: COMMA