Ko imate cel kup planov, pa nenadoma zbolite

Pred seboj imate cel kup načrtov, radi bi počistili hišo, šli v gledališče, na izlet, na sprehod, v planine, povabili prijatelje na kosilo, pa še celi kup stvari, vaše telo pa nenadoma odpove. Pusti  vas na cedilu. Naenkrat vas boli glava, vaše telo je težko, utrujeno, brez potrebne energije  ste in nobene motivacije za delo nimate. Komaj čakate, da boste prišli domov iz službe in boste legli v posteljo.

Kaj zdaj to pomeni? Zakaj ste zboleli? Kaj vam vaše telo sporoča? Čemu se upira?

Mogoče ste ves čas zaskrbljeni, ves čas premišljujete, kako se boste soočili z vsakodnevnimi problemi.

Mogoče vas je strah prikoval na mesto, mogoče se ne počutite varni in je bolj »varno« zboleti, kot pa si priznati, da je vsega preveč ali pa ste preveč jezni, mogoče vas je strah.

Mogoče se je v vašem telesu nabralo preveč  žalosti in razočaranja, ker ne živite svojega poslanstva.

Katero čustvo v zadnjem času prevladuje v vašem življenju?

Je to žalost, jeza, strah ali pa občutek radosti in zadovoljstva?

Vse v naravi je ustvarjeno dvakrat, najprej v naših mislih, potem pa materialno. Če želimo skuhati kosilo, najprej pomislimo, kaj bomo skuhali. Preden so izdelali avto, je bila najprej ideja, najprej je avto nastal v mislih proizvajalca, šele potem v realnosti.

In enako je tudi z boleznijo.

Ko duša in telo dalj časa nista v harmoniji, ko telo ne posluša sporočil duše in vladajo negativna čustva ali pa stres v našem umu večino časa, takrat naše telo zboli. Se »prehladimo« ali pademo in se poškodujemo ali se ponesrečimo.

Ko zbolimo, je to priložnost, da se zamislimo in se vprašamo: »Kaj mi moje telo sporoča? Katera čustva se skrivajo za to bolečino, za to boleznijo?«

 In priložnost, da poskrbimo za svoje potrebe.

- Kaj potrebujem danes?

- Kako lahko negujem svoje telo in nahranim svojo dušo?

Bolezen je vedno priložnost, da naredimo nov začetek, da odpremo novo poglavje, ko postanemo malo bolj ljubeči in sočutni do sebe.

Mogoče se ne počutite živi, mogoče ne delate tega, kar si želite in ste premalo povezani z vašim bistvom, premalo povezani z naravo.

Mogoče si ne upate biti vi.

Ko so na smrtni postelji vprašali mnogo ljudi, kaj najbolj obžalujejo v njihovem življenju, so rekli, da ne obžalujejo tega, kar so storili, ampak to česar niso storili.

Kaj si pa vi želite storiti, pa si ne upate?

Ne daste si dovoljenja, da ste to, kar ste. Bodite to, kar ste. Vem, da je to lahko reči, težje pa storiti.

 Ampak vsaka sprememba je težka, drugače ni sprememba.

 Bodite pogumni. Upajte si utreti svojo pot, novo pot, ki bo samo vaša.

 Ne bodite otopeli.

 Ne čakajte, da življenje mine. Nikoli ni prepozno za spremembo.

Ne morete spremeniti preteklosti, lahko pa danes naredite nov začetek. In pri delanju  sprememb je Tapkanje ali EFT metoda čudovito orodje, ki  nam pomaga dobiti jasnost o tem, kaj si želimo in moč, da naredimo to, kar je potrebno storiti, da zaživimo bolj radostno in zadovoljno življenje.

Če želite na nežen in telesu prijazen način poskrbeti za svoje potrebe, pokličite 041 299 270 in rezervirajte svoj termin za tretma EFT metode.Vse pravice pridržane M-FENIKS, Marjanca Fras s.p. | Izdelava spletnih strani: COMMA