Delavnica Nevtralizirajmo neprijetne občutke

Kdaj: sreda, 13.2.2019 od 17.30 do 19.30
Kje: M-Feniks, Izobraževanje in svetovanje s.p., Gospejna 4, Maribor
Prijave : obvezne do ponedeljka, 11.2.2019 na 041 299 270 ali mail marjana.fras@gmail.com
Prispevek: 30 EUR (za zgodnje prijave do srede 6.2..2019 cena 25 EUR, ob prijavi dveh oseb cena 25 EUR)
Pogoj za izvedbo delavnice so minimalno 3 osebe, v primeru interesa za individualno delavnico cena 45 EUR, trajanje delavnice od 17.30h do 19h.
V kolikor vam ta termin ne ustreza, se lahko dogovorimo tudi za drug termin
.

Ste pogosto jezni ali vzkipljivi? Čutite zamero in razočaranje ali pa ste ves čas v stresu in zaskrbljeni?

Ste vedeli, da so čustva povezava med vašim višjim jazom in vašim malim jazom, tako imenovanim egom?

Čustva kot so jeza in strah, so prisotna v vseh boleznih, kot pravi Luise Hay. Negativna čustva, kot so zamera, jeza in strah, povzročajo drugačne kemične reakcije od tistih, ki se sproščajo, ko čutimo pozitivna čustva. Solze veselja so popolnoma drugačne od solz žalosti.

Za mnoge ženske je jezo težko izražati. Ker za ženske velja, da so razumevajoče in da skrbijo za druge in jih negujejo, se jim jeza nekako ne prilega. Ženska, ki kaže svojo jezo, se pogosto smatra kot hladna, neprivlačna, trdosrčna ali neprijazna.

Iz različnih razlogov smo se naučili potlačiti svoja čustva. Torej če govorimo o odzivu telesa, se jeza, strah in žalost pojavljajo znova in znova, če se ne soočimo z njimi in jih samo potlačimo.

Jeza se giblje od blage vzdraženosti do besa. Razburjenost, nervoznost, nadležnost, občutek obžalovanja, ogorčenja ali razočaranja so vsi na seznamu občutkov jeze. Zdi se, da je besedo "Jezna sem", najtežje reči.

Če se želite soočiti s svojo jezo in jo pretvoriti v moč in gorivo za spremembo ter  aktivno doprinesti do izboljšanja odnosov s samim seboj in z ljudmi, ki vas obkrožajo, vas vabim na delavnico Nevtralizirajmo neprijetne občutke (jeza).

Program delavnice:
- prepoznavanje jeze

- zakaj in kdaj smo jezni
- kateri so simptomi potlačene jeze

- kako opustiti jezo in strah ali druga negativna čustva
- seznanili se bomo z različnimi načini nevtraliziranja jeze

Ko čutimo jezo in strah, potrebujemo več ljubezni, ne manj.
Ko opustite svoj strah in jezo, boste ugotovili, da vaše telo pravilno deluje, da se lahko odprete  in dajete in sprejemate ljubezen. To je proces, to ni en sam dogodek. To je tako kot lupljenje ovojev čebule.

Dolgotrajno potlačena in neizražena jeza vodi v fizične bolezni, kot so npr. artritis, visok pritisk, nespečnost, rak, depresija in druge.

Ali veste, kako vi skrivate svojo jezo?
Kje ste se naučili, da je najbolj varno za vas, da poskušate zaustaviti vaša čustva?

Če želite raziskati svoj odnos z jezo ali se vam zdi, da sami ne zmorete ali ne znate nevtralizirati občutkov jeze in strahu, vas vabim, da se udeležite 1.delavnice iz sklopa treh delavnic: Nevtralizirajmo neprijetne  občutke ( jeza)

Pokličite 041 299 270 ali pišite na marjana.fras@gmail.com in se prijavite na delavnico!

 Vse pravice pridržane M-FENIKS, Marjanca Fras s.p. | Izdelava spletnih strani: COMMA